2 Ağustos 2008 Cumartesi

Yarın Beşiktaş

Kocaelisporumuz Avusturyadaki 5. hazırlık maçında yarın saat 19.30da Beşiktaş ile karşılacak. Beşiktaş dediğimizde eminim herkesin aklına ilk olarak 4-0 kazandığımız Türkiye kupası finali gelir. Cihan , Lazarov , Kaan Dobra , Serdar... Birde İnönüde 3 uzatma dakikasının 6. dakikasında ofsayt vs. vs. tüm kural ihlallerinin olduğu bir golle 2-1 yenilmemiz... Hazırlık maçlarındaki durumumuza bakacak olursak kendi ülkelerinde en üst ligde oynayan takımlara karşı henüz galibiyetimiz bulunmuyor. ( Hatırlayacak olursak Pitesti 2-2 ve Eses 1-1 beraberlikle sonuçlanmış L.Mezdra takımına ise 0-1 mağlup olmuştuk.) Artık liglere az bir süre kaldı ve takımımızın yavaş yavaş form tutması gerekiyor. Umarım sakatlık olmadan eksikliklerimizi görebileceğimiz güzel bir maç olur. Tabi takımımızdan hazırlık maçıda olsa şöyle güzel bir galibiyette beklemiyor değiliz.

Maçla ilgili yerel basından:

Futbolcular Beşiktaş'a bileniyor
Kocaelispor dördüncü hazırlık maçını Eskişehirspor ile oynayacak. Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak. Tüm kafile bu maça kitlenmiş durumda

Önce tempolu koşu
Kocaelispor, Eskişehirspor maçı öncesi ilk antrenmanını Perşembe günü sabahı yaptı. Gün boyu etkisini sürdüren sağanak yağış kamp bölgesini terk ederken, hava sıcaklığının düşmesi, tempolu koşu yapan futbolcularımıza rahat bir nefes aldırdı. Tempolu koşularda nefes açan futbolcularımız koşu parkurunu eksiksiz olarak tamamladı.

Sonra açma-germe
Kocaelispor'un hazırlık maçları dışında yaptığı idmanlar hem neşeli hem de renkli geçiyor. Hele hele açma-germeler. Artistik jimnastik yapan sporculara taş çıkartacak türden. Futbolcularımızın en sevdiği idman bu. Önceki akşam gerçekleşen idmanın son bölümünde yapılan bu çalışmada birbirinden ilginç görüntüler yaşandı, takım moral depoladı.


Bizim Kocaeli

Hiç yorum yok: