11 Ağustos 2008 Pazartesi

Takviyeler bekleniyor

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Avusturya kampı sonrasında yaptığı açıklamada kadronun yetersiz olduğunun altını çizmiş, savunma, orta saha ve forvete 4-5 takviye istemişti. İpekoğlu’dan gelen bu talep üzerine harekete geçen yönetimin bu hafta içinde birkaç isimle anlaşma yapması bekleniyor.

İPEKOĞLU TALEP ETTİ
Kocaelispor’da kadro zaafı Avusturya kampında oynanan hazırlık maçında net bir şekilde ortaya çıktı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu kampın hemen ardından yaptığı değerlendirmede, mevcut kadronun yetersiz olduğunu, 4-5 iyi transfere ihtiyaç duyduklarını söylemişti. İpekoğlu sorun yaşanan mevkileri de savunma, orta saha ve forvet olarak işaret etmişti. Savunmanın göbeğine, ön liberoya, iyi bir oyun kurucuya ve etkili bir santrafora ihtiyaç olduğu görülüyor.

GÖZLER GÜRKAN’A ÇEVRİLDİ
Teknik Direktör İpekoğlu’ndan gelen bu talep sonrasında Kocaelispor yönetiminin harekete geçtiği ve bu hafta içinde birkaç oyuncuya imza attırma düşüncesinde olduğu öğrenildi. Başkan Serhan Gürkan, isimler basına yansıdığında fiyatların arttığını, transferin zora girdiğini, bu yüzden imza aşamasına gelmeden futbolcuların kimliklerini gizli tutacaklarını söyledi. Ligin startına fazla bir zaman kalmadığı için camia, taraftarlar ve İpekoğlu takviyelerin biran önce yapılmasını bekliyorlar.

Fortis Türkiye Kupası’na 2’nci turda başlayacağız
Futbol Federasyonu 2008-2009 sezonu Fortis Türkiye Kupası statüsünü belirledi.1.Lig’deyken kupaya ilk turda katılan Kocaelispor, yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edeceği için ikinci turda organizasyona dahil olacak.

BİRİNCİ TURU OTOMATİK OLARAK GEÇİYORUZ
Temsilcimiz ilk turu maç yapmadan, otomatik olarak geçecek. Bu tur 1,2 ve 3.Lig’den toplam 36 takım arasında oynanacak, 18 takım ikinci tura yükselecek. İkinci eleme turu, ilk turu geçen 18 takım ile geçen sezon Süper Lig’i 5 ile 15’nci sıralarda bitiren 11 takım ve Süper Lig’e yükse len 3 takım olmak üzere toplam 32 takım arasında oynanacak.

GRUPLARA KALMAK İÇİN BİR TUR GEÇMEK YETERLİ
Bu takımlar arasındaki eşleşmede geçen sezon Süper Lig’de 5 ile 15’nci sırada yer alanlarla, Süper Lig’e yükselenler seri başı olacak. İlk iki eleme turları tek maç üzerinden oynanacak. İkinci eleme turunu geçen 16 takım gruplarda mücadele etme hakkı kazanacak. Kocaelispor, sadece bir tur, bir rakip geçerek gruplara kalacak

Hiç yorum yok: