2 Ağustos 2008 Cumartesi

Skor önemli değil, oyun iyi: 1-1



Kocaelispor, Avusturya kampında dün akşam oynadığı dördüncü hazırlık maçında Süper Lig’deki rakiplerinden Eskişehirspor ile yenişemedi. 41’nci dakikada Taner Gülleri ile öne geçen Yeşil-Siyahlı ekibimiz ikinci yarıda edata tek kole oynadı ve Ahmet Dursun ile çok net üç fırsat kaçırdı. Son dakikada Selçuk’un golüyle maç 1-1 sona erdi. Kocaelispor’un oyunu umut vericiydi.


ESKİŞEHİR HIZLI BAŞLADI
Her iki ekibin de ideal kadrolarıyla mücadele verdiği maça hızlı başlayan Eskişehirspor oldu. 4’ncü dakika Özgür, 8’nci dakikada Serkan elverişli pozisyonları değerlendiremediler. Kırmızı-Siyahlı takımın etkin oyunu ilk yarım saat devam etti. Maça tutuk başlayan, uzun süre organize atak geliştiremeyen Kocaelispor 30’ncu dakikadan sonra oyunda dengeyi kurdu, gol pozisyonları yaratmaya başladı.


41’NCİ DAKİKADA ÖNE GEÇTİK
41’nci dakika oynanırken Kocaelispor’un golü geldi. Musa sağdan ortaladı Jestroviç indirdi, Taner topu ağlara gönderdi. İki dakika sonra Tutoriç ceza alanında rakibi indirince hakem penaltı noktasını gösterdi. Serkan’ın vuruşunda Serdar Kulbilge gole izin vermedi. 44’ncü dakikada yine Serkan’ın serbest vuruşunda Serdar Kulbilge topu 90’dan çeldi, devre 1-0 sona erdi.


İKİNCİ YARI OYUNUN HAKİMİYDİK
Maçın ikinci yarısına Patrice-Hamza, Jestroviç-Ahmet değişiklikleriyle başlayan Kocaelispor ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü ele aldı ve sürekli rakip sahada gözüktü.60 ve 65’nci dakikalarda Ahmet son derece elverişli pozisyonları değerlendiremedi. 85’nci dakikada yine Ahmet akıl almaz bir gol daha kaçındı. Maç 1-0 bitiyor derken son dakikada Bülent Kocabey’in pasında boş kalan Selçuk topu filelere gönderdi, mücadele 1-1 bitti.


Hiç yorum yok: