11 Ağustos 2008 Pazartesi

İzin bitti, çalışma zamanı

Kocaelispor’da Avusturya kampı sonrasında takıma verilen iki günlük izin bitti. Yeşil-Siyahlı takım bugün saat 15.00’de Sefa Sirmen Tesisleri’nde toplanacak ve ligle ilgili hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Bugünü tek çalışmayla geçirecek olan Kocaelispor’da yarından itibaren sabah ve akşam çift antrenman programı uygulanacak.

SAAT 15.00’DE TOPLANIYORLAR
Yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz’da başlayarak önce Kartepe, ardından Avusturya’da iki kamp dönemi geçiren Kocaelispor, cumartesi sabaha karşı Avusturya kampından dönmüştü. Takıma verilen iki günlük izin sona erdi, çalışmalar bugünden itibaren kaldığı yerden devam edecek. Takım saat 15.00’de Sefa Sirmen Tesisleri’nde toplanacak, antrenmanın saat 16.00’da başlaması bekleniyor.

CUMA GÜNÜ AÇILIŞ VAR
Bugünü tek çalışmayla geçirecek olan Yeşil-Siyahlı takım yarından itibaren sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürecek. Cuma günü sezon açılış töreni var. Kocaelispor açılışta Yunanistan 1.Lig takımlarından Skoda Xanti ile karşılaşacak, bu maç zorlu lig maratonu öncesinde son önemli prova olacak. Yeşil-Siyahlı takım ligin ilk maçını 23 veya 24 Ağustos’ta Ankara’da G.Birliği ile oynayacak.

Hiç yorum yok: