20 Ağustos 2008 Çarşamba

Son prova Pendik'le

Süper Lig'de ilk sınavını pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği karşısında verecek olan Kocaelispor bugün 2.Lig takımlarından Pendikspor ile tesislerde son hazırlık maçını oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 18.00 olarak açıklandı.

13'ncü maçımız
4 Temmuz'dan beri 2008-2009 sezon hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor 13'ncü ve son hazırlık maçını bugün 2.Lig takımlarından Pendikspor ile oynayacak. Sefa Sirmen Tesisleri'nde oynanacak olan karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Yeşil-Siyahlı ekibimiz şimdiye kadar oynadığı 12 hazırlık maçından sadece 2 kez galibiyetle ayrıldı, 8 kez yenildi, 2 maçından da beraberlikle ayrıldı. Kocaelispor rakip filelere 16 gol atarken kalesinde 22 gol gördü.

Karma takım
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Kasımpaşa maçında olduğu gibi Pendikspor karşısında karma bir takımla mücadele edeceklerini açıkladı. Pendik sınavında maç eksiği olanlar, takıma yeni katılan isimlere şans vereceğini söyleyen İpekoğlu, "Gençlerbirliği maçına az bir süre kaldı. Bazı futbolcularımın performanslarını son kez gözlemleyeceğim. Benim için skordan önemli olanı futbolcularımın son durumları" dedi.

Hiç yorum yok: