18 Ağustos 2008 Pazartesi

Karayel: “Çarşambaya kadar orta alana bir-iki transfer yapacağız”

Kocaelispor’da Muammer Çelik’in istifasının ardından futboldan sorumlu asbaşkanlık görevini üstlenen Murat Karayel, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Orta sahada yaşadığımız sıkıntıyı gidermek için buraya bir veya iki isim alacağız. Yerli ve yabancı oyuncularla görüşüyoruz. Çarşambaya kadar iş biter” dedi.

YERLİ VE YABANCI İSİMLER
Kocaelispor’un sezon açılış töreninde Yunan ekibi Skoda ile oynadığı maçta birçok eksiğinin gözükmesi camiayı endişelendirirken, yönetimi de transfer için harekete geçirdi. Futboldan Sorumlu Asbaşkan Murat Karayel, orta alanda önemli sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Yerli ve yabancı birçok isimle görüşüyoruz. Orta alana bir veya iki isim mutlaka alacağız” dedi.

ÇARŞAMBAYA KADAR BİTER
Murat Karayel transfer çalışmalarını çarşamba gününe kadar sonuçlandırmayı hedeflediklerini belirterek, “Yeni futbolcularımız Çarşamba veya en geç Perşembe günü takıma katılır. Alacağımız isimler takımdaki orta saha sorununu giderebilecek düzeyde olacak” dedi. Karayel gündemdeki isimler konusunda bilgi vermekten kaçındı.

Hiç yorum yok: