10 Ağustos 2008 Pazar

10 Ağustos Transfer Günlüğü

Yerel ve Ulusal Basında Transfer Günlüğümüz

Davids ve Serhat Akın transferlerinden sonuç alamayan yeşil-siyahlı takım, forvet hattına süper yıldızı getirecek.

Kocaelispor transferde bir bomba patlatmaya kararlı. Yeşil-siyahlılar, Edgar Davids ve Serhat Akın transferlerinden sonuç alamayınca rotasını başka bir yıldıza çevirdi. İtalya'nın Torino takımında forma giyen Hırvat forvet Sasa Bjelanoviç'e teklif götüren yöneticiler bu oyuncudan yanıt bekliyor. Golcü futbolcunun son 4 yılda oynadığı 98 maçta 17 gol kaydettiği ifade edildi.

SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ
Yeşil-Siyahlı takımın başkanı Serhan Gürkan, taraftarlara mükemmel bir on numara sözleri olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Biz bu sözümüzü unutmadık. Lig başlayana kadar mutlaka süper bir yıldız getireceğiz. Bu oyuncu tribünleri ayağa kaldıracak özelliklere sahip olmalı. Bjelanoviç çok önemli bir golcü. Onu almak için büyük gayret gösteriyoruz. Transfer yakında biter."

BJELANOVİÇ KiMDiR?
Doğum Tarihi: 11.06.1979 Doğum Yeri: Zara Ülkesi: Hırvatistan Boy: 1.80 cm. Kilo: 80 Kg Mevkii: Forvet Forma: 20 Takımı Torino

Fotomaç

Kocaelispor'da İliç Olperasyonu
Orta sahaya mutlaka bir yabancı transfer yapmak isteyen yeşil-siyahlılar gözünü Ilic'e dikti.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu da yıldız oyuncuyu çok istiyor.KÖRFEZ ekibinin daha önce G.Saray'ın da formasını giyen Sasa Ilic ile temas halinde olduğu bildirildi. Orta sahaya bir oyuncu takviye etmek isteyen yeşil-siyahlılar, Engin İpekoğlu'nun da isteği doğrultusunda Ilic'in kulübü olan Avusturya 1. Lig takımlarından Salzburg ile temaslarını yoğunlaştırdı. Ayrıca Ilic'in de Türkiye'ye dönmek istediği bildirildi.

Ufak pürüzler kaldı
AVUSTURYA ekibi ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan İlic'in bonservis bedeli ise 2 milyon euro civarında. Bu ücreti daha da altlara çekmek için uğraş veren yöneticiler, 500-600 bin euroluk bir indirim bekliyor. Kulüp başkanı Serhan Gürkan ise Ilic için Kendisi hocamızın beğendiği bir futbolcu. 2-3 gün içinde bu transferi sonuçlandıracağız dedi.

Fotospor :)

Volkan, Körfez yolunda
Geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen 1977 doğumlu sol kanat oyuncusu Volkan Kürşat Bekiroğlu, Kocaelispor yolunda. Başkan Gürkan, tecrübeli futbolcuyal görüymelerini sürdürüyor.
TURKCELL Süper Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala Kocaelispor'da transfer arayışları devam ediyor. Kartepe ve Avusturya kamplarının ardından iki günlük bir dinlenmeye çekilen yeşil siyahlılarda transfer arayışları ise dinmiyor. Yeni sezonda eksik görülen yerlere takviye yapmak isteyen Kocaelispor yönetim kurulu, teknik direktör Engin İpekoğlu'nun talimatları doğrultusunda arayışlarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı yönetim şimdi de sol kanattaki sıkıntı için Bursaspor ile sözleşmesi sona eren 1977 doğumlu Volkan Kürşat Bekiroğlu ile temasta. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Bursaspor'da görev yapan teknik direktör Engin İpekoğlu döneminde Volkan Bekiroğlu yeşil beyazlı kulüpte mücadele etmişti. Volkan Bekiroğlu'nun 31 Mayıs 2008 tarihi itibariyle Bursaspor ile olan sözleşmesi sona ermişti.

5 MAÇ OYNADI
20 Kasım 1977 Adana'nın Kadirli ilçesinde doğan ve yıldızı Adanaspor'da parlayan Volkan Kürşat Bekiroğlu, geçtiğimiz sezon Bursaspor'da 5 maç oynadı. 2006-2007 sezonunda yeşil beyazlı kulübe transfer olan ve bu takımda ilk sezonunda 33 karşılaşmada oynayarak başarılı olan 31 yaşındaki futbolcu 1 gole de imzasını koymuştu. Bursaspor'dan önce 1998-1999 sezonunda Adanaspor'da yıldızı parlayan ve burada 4 sezon forma giyen Volkan daha sonra Gaziantepspor'a kiralık gitmişti. Gaziantep'te oynayan sol kanat oyuncusu 2003-2004 sezonunda Trabzonspor'a transfer oldu. 2 sezon bordo mavili ekipte oynayan Volkan Bekiroğlu daha sonra 2005-2006 sezonunda Malatyaspor'da da forma giydi.

3 KEZ A2 MİLLİ
Adanaspor altyapısından yetiştikten sonra Gaziantepspor, Trabzonspor, Malatyaspor ve Bursaspor forması giyen Volkan Bekiroğlu, 2004 yılında Türkiye A2 milli takımına çağrıldı. Ay yıldızlı forma altında ilk maçını 8 Ekim 2004 yılında İskoçya karşısında giyen Volkan, 15 Kasım 2005 yılında ise Çek Cumhuriyeti ile oynanan ve ay yıldızlıların 3-1 kaybettiği mücadelede forma giymişti. Sol kanatta görev yapan bu futbolcunun transfer edilmesi halinde sakatlığı süren Julio Cesar'ın görevini üstlenmesi bekleniyor.

Kocaeli Demokrat

Hiç yorum yok: