15 Ağustos 2008 Cuma

Açılış için haydi İsmetpaşa’ya

5 yıl aradan sonra Süper Lig’e dönen Kocaelispor, yeni sezonun resmi açılışını bu akşam yapacak, taraftarının huzuruna çıkacak. İsmetpaşa Stadı’ndaki tören saat 17.00’de başlayacak, önce yerel sanatçılar Eren ile Eylül ardından saat 18.15’te ünlü pop sanatçısı Gülşen sahne alacak. Saat 20.30’da ise Yeşil-Siyahlı takım Yunanistan ekibi Skoda Xanthi ile hazırlık maçı yapacak. Ücretsiz olan açılış törenine taraftar ve halkın ilgisi bekleniyor.

TARAFTARININ HUZURUNA ÇIKIYOR
Kocaelispor’da önemli, anlamlı bir gün. 5 yıllık hasrete son verip Süper Lig’e çıkan Yeşil-Siyahlı takım yeni sezonun resmi sezon açılışını bu akşam gerçekleştirip, taraftarının huzuruna çıkacak. Tören saat 17.00’de yöneticilerin Vilayet önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayacak.

GÜLŞEN SAAT 18.15’DE SAHNE ALACAK
İsmetpaşa Stadı’ndaki törenler saat 17.00’de başlayacak. Önce Fox TV’de yayınlanan Roman Star yarışmasında yarışan İzmitli sanatçı Eren ardından TRT’deki Alaturka yarışmasında birinci olan Eylül konser verecek. Saat 18.15’te ise ünlü pop sanatçısı Gülşen sahne alacak. Gülşen’in programı bir saat sürecek. Yönetim ve futbol takımının tanıtımının ardından maça geçilecek.

HAZIRLIK MAÇI 20.30’DA BAŞLAYACAK
Kocaelispor açılış töreninde Yunanistan 1.Lig takımlarından Skoda Xanthi ile hazırlık maçı yapacak. Maçın başlama saati 20.30 olarak açıklandı. İki ekibin de ideal kadrolarla mücadele edeceği öğrenildi. Yeşil-Siyahlı ekibimiz Yunan ekibi karşısında zorlu lig maratonu öncesinde son ciddi provayı yapacak.

HALKIN, TARAFTARIN İLGİSİ BEKLENİYOR
Hazırlık maçının devre arasında hava fişek gösterisi yapılacak. Ücretsiz olan sezon açılış törenine halkın ve taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Süper Lig’de ses getirebilecek bir takım oluşturmak için çaba gösterdiklerini söyledi, Kocaeli halkını ve taraftarları açılışa davet etti.

AÇILIŞ PROGRAMI
17:00 Yönetim Kurulu üyelerinin valilik binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ve saygı duruşu.
17:00 Roman Star’da yarışan Eren’in konseri
17:30 Alaturka yarışması birincisi Eylül’ün konseri
18:15 Pop sanatçısı Gülşen’in konseri
19:15 Yönetim ve takımın tanıtılması
20:30 Kocaelispor-Skoda Xanthi maçı
21:15 Devre arası havai fişek gösterisi
21:30 Kocaelispor-Skoda Xanthi maçı (2. yarı)
22:15 Sezon açılış töreninin kapanışı

Hiç yorum yok: