9 Ağustos 2008 Cumartesi

İpekoğlu: “Transfer şart”

Dubai maçı sonunda konuşan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takıma takviye gerektiği yönündeki talebini bir kez daha yineledi. İpekoğlu, “Ne kadar çalışırsak çalışalım, bu eksikleri gidermeden net bir sonuç almamız zor” şeklinde konuştu.

“EKSİKLERİMİZİ NET OLARAK GÖRDÜK”
“Tabii ki mağlubiyetin sevinci olmaz ama, bu maçlar sayesinde eksiklerimizi net bir biçimde gördüğümüzü düşünüyorum. Bu açıdan, bu maçlar bizim için iyi olmuştur. Burada zayıf takımlara karşı oynayıp, kendimizi kandırmış olsaydık ligde ciddi sorunlar yaşayabilirdik. Şimdi çok ciddi transferler yapmamız gerektiğini net bir biçimde biliyoruz”

“4-5 OYUNCU DAHA LAZIM”
“Ne kadar çalışırsanız çalışın futbol sonuçta kaliteli oyuncularla oynanıyor. Bunu mevcut oyuncularımızı kötülemek için söylemiyorum. Ancak bize özellikle orta alanda, defansta ve forvet hattında ciddi takviyeler gerekiyor. Süper Lig ayarında 4-5 oyuncu daha almalıyız. Hala iskelet kadromuzu oluşturmuş değiliz”

“İSKELET KADROYU OLUŞTURAMADIK”
“Tabi sadece transferler değil, hastalıklar ve sakatlıklar da ideal kadromuzu oluşturmamızda bize engel oldu. Gençlerbirliği maçına kadar bütün eksiklerimizi gidereceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi özellikle orta alanda ciddi sıkıntılarımız var. Yönetimimize bu konuda gerekli raporu sunacağım. Lige en hazır şekilde girmek istiyoruz”

Hiç yorum yok: