7 Ağustos 2008 Perşembe

Kocaelispor 0-2 Al Ahly Dubai

Kocaelisporumuz Avusturyadaki son hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Avusturyada oynadığımız 6 hazırlık maçından 3 yenilgi,2 beraberlik ve 1 galibiyetle ayrıldık. Attığımız 8 gole karşılık kalemizde 12 gol gördük.

MAÇ BİTTİ.

71' Dubai takımının kazandığı serbest vuruşta atışı kullan Hassan Ali'nin vuruşu direğe çarpıp dışarı çıktı.

63' İkinci yarıda oyuna giren Hasan Ali'nin kullandığı serbest atışta top bir anda yine ikinci yarıda Dubai takımında oyuna giren Cesar'ın önüne düştü. Cesar'ın vuruşunda Al Ahly Dubai 2-0 öne geçti.

50' Kocaelispor ikinci yarıya daha istekli ve arzulu başladı. Musa'nın soldan kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Özgür Bayer'in vurşu direğe çarpıp dışarı çıktı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI.

İLK YARI BİTTİ.

44' İlk yarında sahanın en iyisi olan Dubai takımından Ahmed'in sağ taraftan yaptığı ortada topla buluşan Sru Muhammed'in vuruşu Serdar'da kaldı.

41' Patrice'nin defansın arkasına attığı topta Jestrovic vurmakta acele edince top kalecide kaldı.

30' Dubai takımında Ahmed'in ceza sahası önünden kullandı serbest atışta 90'a giden topu Serdar çok güzel uzanarak kornere çeldi.

21' Bu dakikalarda Kocaelispor rakip sahada daha fazla oynuyor. Dusan'ın soldan yaptığı ortaya Jestroviç vurdu. Dubai kalecisi 90'a giden topu çıkardı.

16' Jestrovic'in sağdan ceza sahası içine yaptığı ortaya çok iyi yükselen Serdar'ın kafa vuruşu üst direğe çarpıp dışarı çıktı.

14' Dubaili oyuncu Ahmed Kalil çok rahat girdiği Kocaelispor ceza sahasından yaptığı vuruşta kalecimiz Serdar son anda uzanarak ikinci golü önledi.

7' Patrice'nin Kocaelispor ceza sahsı önünde yağtığı faulle serbet atış kazanan Dubai takımından Abolkabou vuruşu Kocaelispor ağlarına gitti.

Maçın henüz 7. dakikasında malesef golü kalemizde gördük.

MAÇ BAŞLADI

İlk 11'ler

KOCAELİSPOR
Serdar - Musa - Ufuk - Serkan - Dusan - Adem - Hamza - Partice - Serdar Topraktepe - Taner - Jestrovic

AL AHLY DUBAI
Chida - Fawzi - Yaygor - Abdullah - Abolkabou - Muhammet - Kemais - Ahmed Kalil - Sru Muhammed - Ada - Kacem

Hiç yorum yok: