13 Ağustos 2008 Çarşamba

2 yerli, 2 yabancı isim daha alınacak

Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Tolga Seyhan'ın imza töreni sonrası yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Gürkan, " Camiamız bizlere inansın, güvensin. Endişe etmesinler ve azıcık sabırlı olunsun" dedi. Gürkan açıklamasını şöyle sürdürdü;
Papa ailesine danışacak"Tolga Seyhan'ı renklerimize bağladık. Hem çalışma arkadaşlarım hemde şahsım en iyisi için çalışıyoruz. Senegalli Papa Malick Ba ile birlikteydik. Tesisleri ve ilimizi gezdirdik. Kendisiyle para konusunda ilgili bir sorunumuz yok. Ailesinin görüşünü aldıktan sonra cevabını verecek. Basında yer alan diğer isimlerle ilgilenmiyoruz."

Ekstra isimler olacak
"5 yabancı futbolcu hakkımızı kullanmış durumdayız.Kalan hakkımızı ekstra isimlerle kullanmak istiyoruz. Bu isimler şu anda takımlarıyla kamp çalışmalarını yapmış isimler. Yani hazırlar. Aramıza katıldıklarında aşılacak tek konu uyum sorunları olacak. Önümüzdeki günler içersinde 2 Türk futbolcusuyla daha anlaşacağız."

Kimse panik yapmasın
"Bu iki isim orta saha futbolcusu. Teknik Direktörümüz yarın (dün) bir maçı izlemek için yurt dışına çıkacak. Belki bir kez daha izlenecek. Bu arada Kocaelispor'un durumu çok kötü gibiymiş gibi camiaya lanse edilmeye çalışılıyor. Geçen senenin örnekleri ortada. Kimse panik içinde olmasın. Bundan sonra aramıza katılacak isimler üst düzey futbolcular olacaktır."

Ön libero ve forvet
"Özellikle yabancılara Kocaelispor'u anlatmak, şehri ifade etmek çok zor. Süper Lig'e yeni çıkmış bir takımız. Doğal olarak korkuları var. Yarın (Perşembe günü) 2 yeni transferimiz ile ilgili gerekli açıklamalar tarafınıza yapılacak. Yancılardan birisi ön libero, diğeri forvet olacak. Transferlerle ilgili basında çıkan çoğu isim yanlış. Mpenza ile görüşülmedi.""Zaten ekstra oyuncu alamazsak, transfer yapmayız. Muammer Çelik'in istifa mektubu bize ulaştı. Yönetim daha toplanmadan bu konuda bir şeyler söylemem yanlış olur. Sonuç olarak her adımımızı çok dikkatli atıyoruz. Özellikle de yabancı futbolcu tercihlerimizde ince eleyip sık dokuyoruz. Sokağa atacak bir kuruşumuz yok.Camiamız bizlere inansın, güvensin"

Hiç yorum yok: