7 Ağustos 2008 Perşembe

7 Ağustos Transfer Günlüğü

Günler hızla akıp gidiyor ve zaman ilerledikçe taraftarımızdaki heyecan, endişe gittikçe artıyor. Gerekli takviyelerin biran önce yapılması konusunda herkes aynı görüşte. Serhan Gürkan yaptığı açıklamada birçok avrupa üllkesinden çeşitli oyuncularla görüştüklerini ve taraftarımızın endişe etmemesi gerektiğini söylüyor. Bizlerde taraftar olarak imzaların biran önce atılmasını diliyor ve günün haberlerine bir göz atıyoruz...

Serhan Gürkan: Görüşmeler sürüyor
Ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen takıma gerekli takviyeleri yapamayan Yeşil Siyahlı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda en az 3 ismi transferi etmeyi düşünüyor.

Ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen takıma gerekli takviyeleri yapamayan Yeşil Siyahlı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda en az 3 ismi transferi etmeyi düşünüyor. Hollanda Liginde oynayan orta saha oyuncusu ile ilgilendiklerini söyleyen Gürkan, Serhatla temaslarımız sürüyor.Diğer futbolcularda takibimizde. Defans, orta saha ve forvet hattına oyuncu alacağız dedi.

Kocaelispor'un sessiz sedasız transferleri Musa ve Ergun görev bekliyor . İki futbolcu da, kadroya alınmaları halinde giydikleri formanın hakkını vereceklerini söylediler.

Ergun Aydın da tesislerde
Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun isteği doğrultusunda Avusturya kampı sonrası getirilen Musa Kuş'un yanına, bu kez de Beşiktaş'tan genç futbolcu Ergun Aydın eklendi. Engin İpekoğlu'nun kendilerini aradığını ve takımda görmek istediğini belirten iki futbolcu da, hiç düşünmeden geldiklerini ve prensipte anlaşmaya vardıklarını ve Kocaelispor'da olmaktan mutlu olduklarını belirttiler.

Formanın hakkını veririz
Kocaelispor'un tarihinin başarılarla dolu olduğunu söyleyen iki futbolcu, bu kadroda kendilerinin de olmak istediğini ve bunun için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Daha önce, Denizlispor, Sivasspor, İstanbulspor, Nazillispor ve Ankaraspor'da forma giyen Musa Kuş ve Beşiktaş, Gaziantep Belediye, İstanbulspor ve bu sezon tekrar Beşiktaş'ta oynayan Ergun Aydın, Kocaelispor'un büyük bir kulüp olduğunu ve çok iyi bir arkadaşlık ve kardeşlik ortamının olduğunu bildiklerini söylediler.

Hiç yorum yok: