2 Ağustos 2008 Cumartesi

2 Ağustos Transfer Günlüğü

Liglerin başlamasına 20 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen Kocaelisporumuzda orta saha sıkıntısı sürüyor. Taraftar 10 numarasına hala kavuşabilmiş değil. Günlerdir kimler geldi kimler geçti (!) fakat hala atılmış bir imza yok ortada... Liglerinde yaklaştığını düşünecek olursak eğer biraz daha geç kalırsak bu adam ne zaman gelip ne zaman antremana çıkacak ve ne zaman takıma uyum sağlayacak? Süper lig kurtlar sofrası... İstatiklere göre çıkan 3 takımdan 2'si geri düşüyor. Biz takımımıza güveniyoruz bu sene ligi iyi yerlerde bitireceğimize inanıyoruz. Bu şehir başarıya aç, eski Kocaelispor'a özlemli... Fakat ilk 7 haftadaki maçlarımızın zorluğunuda düşünecek olursak eğer biran önce transferler yapılıp, birbirine uyum sağlamaz ve takım oyununu kuramazsak ligde kabus yaşayabiliriz. Yönetimin bir bildiği vardır diye düşünerek son noktayı koyuyor ve Körfezimizin 2 Ağustos transfer günlüğüne bir göz atıyoruz...

Gülerek okuyacağınız gazetelerden bombalar (!)(!)

Özgür Kocaeli

Yeni 10 numara adayı Lazetiç mi?

Edgar Davids transferinde hedefe ulaşamayan Kocaelispor şimdi de gündemine daha önce Fenerbahçe’de forma giyen Sırp futbolcu Nikola Lazetiç’i aldı. 30 yaşındaki futbolcu iki yıldız İtalya’da Torino takımında forma giyiyor. Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan’ın bu futbolcunun transferi için İtalya’ya gittiği sanılıyor. Sırp futbolcunun bonservisinin elinde olduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE’DE OYNADI
Kocaelispor’da Edgar Davids transferinden sonuç alamayan Başkan Serhan Gürkan’ın 10 numara transferi için rotayı İtalya’ya çevirdiği öğrenildi. Gürkan’ın İtalya’ya görüşmek için gideceği futbolcunun Torino’da forma giyen Nikola Lazetiç olabileceği öğrenildi. 2000/02 yıllarında Fenerbahçe’de forma giyen Lazetiç Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim.

DÖRDÜNCÜ SIRP MI GELİYOR ?
Sırp futbolcu Fener’den ayrıldıktan sonra Avrupa’nın çeşitli takımlarında görev yaptı, 2006 yılında da İtalya’nın Torino takımına geldi. Lazetiç’in iki sezon bu takımda 46 maçta forma giydiği öğrenildi. Transferde daha önce üç Sırp futbolcuyu renklerine bağlayan Yeşil-Siyahlı takımın dördüncü Sırp olarak Lazetiç’i alabileceği belirtiliyor. 30 yaşındaki futbolcunun bonservisinin elinde olduğu öğrenildi.

Fotomaç

Serhat Akın bitiyor.
Kocaelispor, Belçika ekibi Anderlecht'te oynayan Serhat Akın'ın transferini bitiriyor. Oyuncuyla her konuda anlaşan yeşil-siyahlı yöneticiler, Serhat'ın Kocaeli'ye gelmesini bekliyor. Edgar Davids'ten sağlık raporu beklediklerini belirten başkan Serhan Gürkan, Yasin Sülün'ün de Sakaryaspor'a gittiğini söyledi.

Fotospor

Kocaeli ayakta
KOCAELİ, yılan hikayesine dönen Edgar Davids'de beklemeye geçerken, Hollandalı'nın sakatlık durumuna göre transferi netleştirecek. Davids oynayabilir raporu alabilerse mukavele imzalanacak. Bir terslik olursa baş-kan Serhan Gürkan, İtalya'dan dünyaca ünlü bir isimle anlaşmış durumda.

Hiç yorum yok: