6 Ağustos 2008 Çarşamba

6 Ağustos Transfer Günlüğü

Bu can sıkan tartışmalar arasında transfer günlüğü yayınlamak hiç içimizden gelmesede yorum yapmadan yerel basında çıkan haberlerden birkaçını paylaşmam gerektiğini düşünüyorum...

Serhat Akın da olmuyor; yeni aday Hollanda’da

Kocaelispor yönetimi, teknik direktör Engin İpekoğlu’nun isteği doğrultusunda sıkıntı çekilen mevkilere transfer yapmak için temaslarını sürdürüyor. Başkan Serhan Gürkan veya yönetimden bir ismin forvet transferiyle ilgili bugün Hollanda’ya gideceği öğrenildi. İsim gizli tutuluyor. Bu arada Serhat Akın transferinde sorun çıktığı, futbolcunun fiyatını arttırması nedeniyle Kocaelispor’un bu transferden vazgeçme aşamasına geldiği öğrenildi.

PRENSİPTE ANLAŞTIK
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, transfer gelişmeleri hakkında bilgi verirken, “Birkaç yabancı isimle görüştük, biriyle prensip olarak anlaştık. Yarın (bugün) Hollanda’da futbolcu ve menajeriyle bir araya gelip ön anlaşma yapacağız, daha sonra da bu futbolcuyu Türkiye’ye davet edeceğiz. Kesin iş bitmeden, imza atılmadan bu ismi açıklamak istemiyoruz” dedi. Gürkan, Hollanda’ya kendisinin veya yönetimden bir arkadaşının gideceğini, ön anlaşma yapacakları futbolcunun forvet olduğunu açıkladı.

SERHAT AKIN FİYAT ARTTIRDI
Kocaelispor Başkanı Gürkan, kısa bir süre önce Serhat Akın ile prensip olarak anlaşıldığını açıklamıştı. Taraftarlar bu transferle ilgili gelişmeleri merak ediyordu. Başkan Gürkan, Serhat Akın transferinde sorun çıktığını belirterek, “ Serhat Akın’ın Eskişehir başta olmak üzere başka kulüplerle görüştüğünü öğrendik. Bizden istediği rakamı sürekli olarak yükseltiyor. Bu transferden vazgeçebiliriz” dedi. Başkan Gürkan, 10 numara transferiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini de açıkladı.

Hiç yorum yok: