12 Ağustos 2008 Salı

Açılış için son hazırlıklar

Kocaelispor kulübünde cuma akşamı yapılacak sezon açılış töreniyle ilgili hazırlıklar bütün hızıyla devam ediyor. Görkemli bir tören için seferber olundu. Açılışa gelecek sanatçı bugün belli olacak. Adaylar, Sibel Can, Gülşen, Demet Akalın ve Yıldız Tilbe.

TÖREN SAAT 18.00’DE BAŞLAYACAK
Açılış organizasyonunu üstlenen A Plus firmasının sahibi, Kocaelispor yönetim kurulu üyesi Sami Durmuşoğlu, uzun süre konuşulacak bir açılış töreni için seferber olduklarını söyledi. Durmuşoğlu açılış programının yavaş yavaş netleştiğini belirterek, “Stattaki törenimiz saat 18.00’de başlayacak. 19.00 gibi sanatçı sahne alacak. Törenin bitiş saatini de 23.00 olarak düşünüyoruz” dedi.

GÜLŞEN AĞIR BASIYOR
Sami Durmuşoğlu açılışa gelecek sanatçının bugün belli olacağını belirterek, “Sibel Can, Gülşen, Demet Akalın ve Yıldız Tilbe ile görüşüyoruz. Dördünün programı da uygun, birini tercih edeceğiz” dedi. Sami Durmuşoğlu sanatçıların istediği rakamların 50 ile 100 bin YTL arasında olduğunu da açıkladı. Fiyatı daha uygun olduğu için açılışa Gülşen’in gelmesi daha yüksek bir olasılık.

Skoda Xanti maçı 21.00’de
Kocaelispor’un cuma günkü açılış töreninde Yunanistan 1.Lig takımı Skoda Xanti ile oynayacağı hazırlık maçının saati 21.00 olarak belirlendi. Yunan ekibinin bir gün önce Türkiye’ye geleceği ve Kocaelispor’a karşı ideal kadrosuyla mücadele edeceği öğrenildi. Kocaelispor zorlu lig maratonu öncesinde son ciddi provayı Yunan ekibi karşısında yapacak

Hiç yorum yok: