5 Temmuz 2009 Pazar

Ersin Veli Kocaelispor'da

Kocaelispor dış transferde ilk imzayı Ersin Veli’ye attırdı. Geçen sezonu Giresunspor’da tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı.

GİRESUN’DAN GELDİ
Bank Asya 1’nci Lig’e yenilenmiş bir kadroyla girmeye hazırlanan Kocaelispor, dış transferde ilk anlaşmayı Ersin Veli’yle yaptı. Gebzespor ve Darıca GB formalarını da giyen Ersin, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Diyarbakır’da, ikinci yarısını Giresunspor’da geçirdi. Dörtlü savunmanın ortasında oynayan tecrübeli oyuncu 23 maçoynadı.

KORUKIR’DAN TAM NOT
Kocaelispor, Ersin Veli’yle 1 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer komitesiyle önceki gün bir araya gelen Ersin’in, Yeşil-Siyahlı takımın bütün şartlarını kabul ettiği bildirildi. Ersin’in Giresunspor’da hocası olan İzmitli teknik adam Engin Korukır, Kocaelispor yönetiminin çok akıllı bir iş yaptığı yönünde görüş bildirdi.

“BU LİGİN EN İYİSİDİR”
Ersin Veli’nin hem karakter hem de oyuncu olarak çok sağlam bir yapıya sahip olduğunu belirten Korukır, “Bank Asya 1’nci Ligi’nin en iyi, en kaliteli savunma oyuncusu diyebilirim. Kocaelispor’da başarılı olacaktır. Ama mutlaka yanında görev yapacak oyuncunun yapısı da önemli. Ben Ersin’e güveniyorum. Yönetimi kutluyorum” dedi.
2 Nisan 1982 Düzce doğumlu olan Ersin Veli Üsküdar Anadolu, Düzcespor, Fethiyespor, Darıca G.B, Eyüpspor, Gebzespor, Diyarbakırspor ve Giresunspor'da forma giydi.

1 yorum:

korfez_asıgı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.