11 Temmuz 2009 Cumartesi

Deneme 1-2-3 : Floribert Ndayisaba

Azerbaycan'ın geçtiğimiz yıl şampiyon olan takımı FK Bakü'nün Ön Liberosu Burundi Milli takımında forma giyen Floribert Ndayisaba denenmek üzere tesislerimize geldi.

Kocaelispor A Takımı’nın geçtiğimiz sezon devre arasında yapmış olduğu gibi yine yabancı ülkelerden takip ettiğimiz, tavsiye edilen oyuncuların son durumlarını görmek adına ve izlemeden oyuncu almamak için kamp süresince Teknik Direktörümüz Cihat Arslan’ın da bilgisi dahilinde çeşitli oyuncular denenecektir. Gerek gurbetçi futbolcular, gerekse yabancı ülkelerden gelecek vaad eden oyuncuları kampımızda bir süre izleyerek kararımızı vereceğiz.

Yabancı kontejanının fazla olmaması sebebiyle bu şekilde oyuncu denemeleri yaparak gerçekten beğendiğimiz ve kadromuzda ihtiyacını duyduğumuz mevkiye üstün verim alabilecek bir oyuncuyu kadromuza katmayı istiyoruz.

Bu konuda ilk olarak Burundi Milli Takımı’nın 19 yaşındaki ön liberosu Floribert Ndayisaba denenmeye geldi. Ndayisaba geçtiğimiz sezon Azerbaycan Ligi’nin şampiyonu olan FK Bakü takımında oynamıştı.

Hiç yorum yok: