2 Eylül 2008 Salı

Sergio ve Hacıoğlu imzaladı !

Kocaelispor'umuzun dün renklerine bağladığı Fran Sergio Bastos ve Murat Hacıoğlu bugün Kocaelispor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, kendilerini yeşil siyahlı renklere 1 yıllığına bağlayan imzayı attı.

İmza törenine yöneticilerden Murat Karayel, Ömer Gül ve Sami Durmuşoğlu katıldı. Murat Karayel yaptığı konuşmada; "Murat Hacıoğlu ve Sergio'yu dün transferin son gününde takımımıza kattık. Kendilerinin takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Murat Hacıoğlu; "Kocaelispor'a geldiğim için mutluyum. Kocaelispor köklü bir kulüp, taraftarı da çok ateşli. Geçtiğimi sezon Konyaspor'da 10 gol attım. İnşallah Kocaelispor'da bu gol sayısını daha da artırırım. Lige verilen arada antrenman eksiğimi gidermek için çok çalışacağım. Yaz sezonunda kendi başıma çalıştım , fakat takımla beraber antrenmanlara katılmak çok farklı. Kısa sürede takıma katılacağım" dedi.

Fran Sergio; "Kocaelispor büyük bir takım. Burada başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Transferimin gerçekleşmesini sağlayanlara teşekkürler. Takımda geçtiğimiz senelerde beraber forma giydiğim bir çok arkadaşım var bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağım" dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli blog yöneticisi sitenizden çok etkilendik. Beton arme boru olarak başarılarınızın devamını dileriz.