4 Aralık 2008 Perşembe

Siphiwe Tshabalala

Siphiwe Tshabalala
Doğum Yılı: 1984
Doğum Yeri: Soweto - Güney Afrika
Klübü: Kaizer Chiefs

2003-2004 Alexandra United 26 maç 7 gol
2004-2007 Free State Stars 64 maç 13 gol
2007-2008 Kaizer Chiefs 24 maç 2 gol
Milli Takım 18 maç 1 gol

Son haftalarda başarılı sonuçlar ancak devre arasında takviye yapmak isteyen temsilcimiz Kocaelispor'da yönetim kurulu transfer çalışmalarını sürdürürken eski futbolculardan Moşe'nin Kocaelispor'a ligin ikinci yarısı için Güney Afrika milli takım orta saha oyuncusu Siphiwe Tshabalala'yı kazandırdığı iddia ediliyor.

Devre arasında takıma takviye yapmak için arayışlarını sürdüren temsilcimiz Kocaelispor'da üç futbolcu ile ön sözleşme yapıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezonlarda Kocaelispor forması giyen ve Kocaelispor tarihinin unutulmaz isimleri arasında yer alan John Leshiba Moşe'nin 1984 doğumlu olan ve Güney Afrika milli takımının orta sahasında yer alan Siphiwe Tshabalala'yı Kocaelispor'a kazandırdığı iddia ediliyor. Sezon başında kendisine yetki verilen ve Serge Pacome Djiehoau'yı takıma kazandıran ancak daha sonra beğenilmeyerek Antalya'ya gönderilen Serge'nin gidişiyle pişman olan yönetimin şimdiden işi sıkı tuttuğu ve bu futbolcu ile ön sözleşme imzaladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Kaizer Chief forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun Afrika Uluslar Kupası ve 2010 Dünya Kupası'nda yükselen yıldızlar arasında olacağı belirtiliyor.

Dipnot:
Arsenal'ın bu futbolcuyla oldukça ilgili olduğu ve deneme teklifi götüreceği de internette yer alan haberler arasında...

http://www.youtube.com/watch?v=E_Ue_qXddnQ

1 yorum:

Dobrowski dedi ki...

mustapha riga gibi traşa bağlar