23 Kasım 2008 Pazar

Kardeş payı 0-0 !

Süper Lig´in dibine demir atan iki takımın mücadelesinde gülen olmadı. Antalyaspor, evinde Kocaelispor ile golsüz berabere kaldı, puanlar paylaşıldı.

Hava güneşli, taraftar kardeş. Maç öncesi sergilenen centilmenlik gösterileri, iki takımın ligin dibine demir attığı gerçeği ile örtüşmüyor. O da ne, 23’te 4 Antalyaspor tribünü birden “Yeşil, Siyah, En büyük, Kocaeli” tezahüratı ile inliyor. 15’te Serhat, Taner yerine direği tercih ediyor. 26’da Uğur’un çektiği şut, alkış topluyor. 41’de Antalya’nın en tehlikeli atağı ofsayta kurban gidiyor. Antalyaspor tribünleri geçen yıl dostlukları bozulan Eskişehir’in kulaklaını çınlatırken, ilk yarı da 0-0 sona eriyor. Devre arasında ise maçı basın tribününden izleyen ve 2 Aralık’ta 2. Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olan dünya üçüncüsü apoletli Ay-Yıldızlı ekibimiz, büyük alkış topluyor.

İkinci yarı ev sahibinin atakları ile başlıyor. Serhat 51. ‘de sürüklediği atağı, Ahmet Dursun kullanamıyor. Maç kurtarsın diye Fenerbahçe’den alınan, üç maçta 90 artıda yediği gollerle, Hodri Meydan Tribün Grubu’nu kahreden Serdar’ın anlık sakatlığı, takım arkadaşlarını endişelendiriyor. 55’te bu kez Taner şansını deniyor, dışarıya çıkardığı topla Serhat yıldızları dövüyor. 61’de Uğur mükemmel şekilde ortalıyor, Ngwenya’nın kafa vuruşu sonuç getirmiyor. 68’de Volkan sakatlanıyor, Bülent giriyor. Şifo bu hamleye Straka’yı kenara alıp, Ahmet Kuru’yu oyuna sürerek karşılık veriyor. Konuk ekip bu dakikadan sonra galibiyeti daha çok isteyen taraf olarak dikkat çekiyor. Taner, 90+1’de üç puanı çimlere gömen isim oluyor. Ahmet Kuru da ona 90 artı 3’te nazire yapıyor. Maç sonunda Körfez basının Kocaelispor için “SSK emeklisi” yakıştırması, gülüşmelere yol açıyor. Her iki takım da, 6 puanlık bu maçta puanları “Dostça” paylaşıp, fikstürün kendilerine ileriki haftalarda yaşatacağı fırtınalara el ele yelken açıyor.

Hüseyin Sakarya-Fanatik

Hiç yorum yok: